Si anul acesta vor avea loc concerte Anti Valentine's Day, atat in Bucuresti cat si la Cluj. La Bucuresti, trupa Tapinarii va sustine, pe 14 februarie, un concert in Club A. Tematica concertului va fi tratarea relatiilor amoroase dintre barbati si femei. "Noi consideram ca, o data cu patrunderea in tara noastra a sarbatorii americane Valentine's Day, s-a transformat dragostea in comert. Se vinde suflet pe taraba. De asemenea, acesta este un protest la adresa trupelor care, din dorinta de comercial, au ales ca exprimare o singura tematica pentru piesele lor, aceea a iubirii. Credem ca se exagereaza atat in privinta textelor, care sunt mult prea lacrimogene, transformand poporul roman intr-unul telenovelistic, cat si in exacerbarea acestei tematici. Textele noastre de dragoste sunt mult mai cu picioarele pe pamant. Noi nu vedem stele in ochii iubitelor si nici intregul Paris. Tocmai de aceea, de trei ani de zile facem acest concert-protest la adresa transformarii sufletului in comert", spun componentii trupei Tapinarii.
La Cluj, cea de-a doua editie Anti-Valentine's Day, organizata de "Underdog Productions", ii are ca protagonisti pe cei de la C.A.S.H.
Formatia clujeana canta impotriva sarbatorii de imprumut, adusa in tara de firmele multinationale in scopuri comerciale. "Lumea a uitat ca noi avem Dragobetele, pe 24 februarie si Martisorul, sarbatori traditionale", sunt de parere membrii trupei C.A.S.H.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.