Pentru a spala rusinea de anul trecut cand VJ-ii s-au impiedicat in vorbe si improvizatii, iar artistii au imbratisat cu brio playback-ul, organizatorii celei de-a patra editii a Premiilor Muzicale MTV Romania s-au gandit ca ar fi nimerit sa aplice o strategie de ultim moment.
Show-ul a fost mutat la Cluj, in Sala Sporturilor. Explicatia a venit chiar din gura reprezentantilor MTV, care au declarat ca au facut aceasta miscare pentru "a se adapta conceptului international al evenimentului", si cu fiecare editie, MTV Romanian Music Awards vor poposi si in alte orase ale tarii. "Fiti siguri ca nu veti fi dezamagiti, avem gulas si tuica de prune", si-a asigurat publicul insusi primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc. Maine, la ora 19.00, sunt asteptate pe covorul rosu vedetele autohtone si toti artistii care vor urca pe scena sa-si ridice premiile sau sa cante.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.