Productia care se filmeaza in Romania si are in distributie vedete de la Hollywood creeaza panica in randul actorilor 01.06.2006 Dupa ce a inecat in «Luger» o colega de breasla, Kitty Cepraga are cosmaruri

Kitty Cepraga a ajuns zilele trecute in Romania, dupa doi ani petrecuti in Italia. Vedeta nu a venit insa in vacanta, ci pentru a filma, la malul marii, o noua productie. "Luger" este un film de actiune pe al carui generic vor aparea celebrii actori hollywoodieni Richard Lynch si Gary Douglas, dar si pilotul de formula 1 Mika Hakkinen. Cristina, care joaca rolul unui agent secret italian, este pusa la grea incercare: pentru prima data in cariera ei de actrita a fost nevoita sa omoare un om.

Kristina Cepraga s-a intors zilele trecute in tara. Tanara actrita a revenit pe plaiuri mioritice pentru filmarile la "Luger", o productie straina in care are rolul uni agent secret italian. Alaturi de ea, pe genericul filmului mai figureaza Richard Lynch si Gary Douglas, dar si cativa actori romani precum Gabi Spahiu sau Carmen Trocan.

"Este un film de actiune regizat de cunoscutul Jeff Burr", ne-a marturisit Kristina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.