De doua luni de zile incoace, Daniela Gyorfi traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un roman plecat de 15 ani in Germania, pe nume George Tal. Acesta n-a mai suportat sa stea departe de iubita lui, asa ca a parasit tara “de adoptie” pentru a se muta impreuna cu cantareata.
Desi nu mai spera sa-si gaseasca jumatatea, Daniela este extrem de incantata de George, pentru ca se inteleg perfect si se completeaza reciproc. Pentru ca intre ei s-a infiripat o poveste de dragoste care probabil ca se va termina cu o casatorie, Daniela si George nu au mai suportat sa stea prea mult despartiti, el in Germania, ea la Bucuresti, si sa se vada doar de cateva ori pe luna. Astfel, antrenorul de fotbal a decis sa se mute iar in Romania, unde altundeva decat acasa la cantareata.

"Iubitul meu, George, a venit in Romania zilele trecute si si-a adus la mine acasa o parte din lucruri. Am renovat impreuna casa, am aranjat-o dupa gusturile noastre pentru ca ne-am mutat impreuna. Pe data de 4 iunie o sa mai plec eu la el in Germania, langa Munchen, ca sa-l ajut sa-si mai stranga si restul de lucruri, iar pe 7 iunie o sa ne intoarcem impreuna de acolo, cu masina lui, si o sa stam la mine acasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.