Angajatii Departamentului de stiri sportive de la Pro TV au cunoscut pe pielea lor toanele Ralucai Arvat.
Obisnuita cu Vadim Vijeu, prezentatoarea nu a agreat din capul locului ideea ca va avea o colega tanara si frumusica si nu s-a sfiit niciun moment sa-si spuna punctul de vedere. Desi sunt colege de ceva timp, Raluca Arvat si Corina Caragea par sa nu ajunga la un compromis.

Potrivit unor surse din post, totul a inceput in ziua in care Corina a calcat in Pache Protopopescu. Pentru ca la momentul respectiv se bucura de popularitate si de o promovare asidua, Raluca s-a simtit amenintata si nu a lasat lucrurile ca atare. Ea a avertizat-o pe nou-venita sa nu indrazneasca sa copieze ceva de la ea, stil vestimentar sau de machiaj, deoarece va avea mari probleme. Aceleasi surse sustin ca Arvat i-a interzis colegei ei sa imprumute orice lucru, cat de neinsemnat din stilul ei de a citi stirile sau din mimica, desi Corinei, incepatoare fiind, se presupunea ca "veterana" ii va servi drept mentor. De atunci, discutiile dintre cele doua prezentatoare se tin lant.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.