Zana a fost surprinsa de paparazzii „Ciao!“ cu ochii in lacrimi, dupa o altercatie destul de urata cu sotul ei

Zana e prea suparata, astfel ca isi trateaza sotul cu spatele

Zilele trecute, obiectivele paparazzilor revistei "Ciao!" au surprins inca un moment tensionat in relatia Andreea Marin - Stefan Banica Jr.

Dupa o vizita de afaceri in cartierul Primaverii, cei doi soti au avut cateva divergente de opinie care s-au soldat cu un scandal in toata regula.

Singura prin spitale

Saptamana trecuta, Zana Surprizelor si sotul ei, Stefan Banica Jr., au mers cu treaba undeva in Primaverii. Potrivit surselor, motivul vizitei a fost legat de un contract si se pare ca lucrurile nu au decurs tocmai lin. La iesirea din resedinta cu pricina, cei doi erau negri de suparare. Si nu negocierile au fost de vina. Andreea si Stefan tocmai incheiasera o cearta suficient de serioasa pentru ca fiecare sa-si vada de drumul lui fara prea multe explicatii.

Vedeta TVR a facut prima oprire la o Centru de chirurgie uro-genitalo-mamara, pesemne pentru a se interesa de evolutia problemelor care nu-i permit sa ramana insarcinata. Indurerata de faptul ca sotul ei nu a insotit-o intr-o astfel de vizita, Andreea l-a sunat. Din nefericire rezultatul nu a fost cel asteptat. Paparazzii "Ciao!" au surprins o noua cearta intre cele doua vedete, de data asta soldata cu hohote de plans. Cele spuse de Banica in 20 de minute de conversatie nu i-au mai permis consoartei lui sa-si stapaneasca lacrimile, iar pentru a se descarca a lovit violent volanul. Cert este ca la iesirea din clinica Andreea parea si mai suparata. Probabil dupa o alta convorbire telefonica cu sotul ei.

Andreea a iesit din Centrul de chirurgie uro-genitalo-mamara, cu gandul tot la o convorbire cu sotul ei


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.