Emotionata la aflarea vestii conform careia “Carcotasii” fac cheta pentru a-i finanta urmatoarea operatie estetica de ajustare a sanilor, Oana Zavoranu s-a hotarat sa le intoarca gestul cu o oferta, zice ea, la fel de buna.
Fosta vedeta a postului de televiziune Acasa a aruncat o privire prin avutia familiei si, aducandu-si aminte de cimitirul pe care l-a mostenit - "Eternitatea" -, "a rezervat" doua locuri de veci celor doi "carcotasi" Serban Huidu si Mihai Gainusa, caci este un loc cu multa liniste, ideal dupa atata palavrageala.

"M-am asigurat ca sunt doua locuri bune, rezervate privilegiatilor, sa-si gaseasca linistea dupa o viata in care nu mai pot de grijile altora", ne-a declarat Oana. "De asemenea, la modul cel mai serios, le asigur intreaga ceremonie "la cheie", incepand cu sala de parastas, cele de trebuinta si tot pachetul de servicii ca sa-i pomeneasca lumea. Tot ceea ce trebuie sa faca cei doi este sa grabeasca putin trecerea lor prin aceasta lume".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.