In urma cu mai multe saptamani, fotbalul italian a fost zguduit de cel mai mare scandal de coruptie din istorie, care i-a avut in centrul sau pe mai marii clubului Juventus Torino.

Impresarului Massimo Brambati i-au fost inregistrate convorbirile telefonice

Unul dintre cei implicati in aceasta poveste cu iz penal este si sotul top-modelului roman Catrinel Menghia, procuratorul sportiv Massimo Brambati. Colaborator al GEA, acesta se afla alaturi de alte 38 de persoane pe o lista neagra a politistilor italieni, care au dispus interceptarea tuturor convorbirilor sale telefonice.

Telefonistul de la GEA

Autoritatile italiene au inregistrat mai multe convorbiri telefonice care demascau aranjamente la nivel inalt, multe intermediate prin firma de impresariat sportiv GEA, condusa de Alessandro Moggi, fiul fostului manager juventin, Luciano Moggi. Pe casetele Nucleului operativ din Roma se afla si cateva discutii dubioase purtate intre Brambati si cativa oficiali ai clubului AS Roma.

In mediul fotbalistic italian, sotul frumoasei iesence este supranumit telefonistul, din cauza faptului ca are rolul de a recruta fotbalisti pentru firma GEA. "Brambati este centralistul de la GEA, societatea lui «Moggino», cum e alintat fiul lui Luciano Moggi. Si totul functioneaza astfel: daca un jucator face tusa o data, de doua ori, a treia oara este sunat de Brambati, care prieteneste ii imbrobodeste sa semneze cu GEA, garantandu-i ca nu va mai face niciodata tusa", noteaza cotidianul "Repubblica".

S-au cunoscut acasa la Armani

Catrinel si Massimo Brambati s-au casatorit anul trecut la Milano, primind ca dar de nunta de la tatal impresarului un apartament in San Siro in valoare de 54 de miliarde de lei. Romanca si impresarul s-au cunoscut la Pantelleria, la vila celebrului creator de moda Giorgio Armani, si s-au logodit la doar cateva luni dupa aceasta intalnire, in primavara lui 2005. Potrivit presei italiene, Brambati, in varsta de 40 de ani, a avut intotdeauna o slabiciune pentru femeile mult mai tinere decat el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.