Claudiu Mirica a participat, la Paris, la un casting pentru un musical al celebrului compozitor Andrew Lloyd Webber, cunoscut pentru productiile sale “Evita” si “Jesus Christ Superstar”.
Fostul component al trupei Stigma a fost prezent, alaturi de alti 200 de solisti din Franta, la probele care s-au dat la Academia Internationala de Dans din Paris. La finalul concursului el a aflat ca se numara printre cei 15 finalisti care se vor intrece peste 2 luni, la Londra, pentru unul dintre rolurile principale ale musicalului american "Music Of The Night". Claudiu a prezentat la casting momente din musicalurile "Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat", "Evita" si "Jesus Christ Superstar".

Artistul a stat la Paris 8 zile, fiind cazat intr-un hotel construit la jumatatea secolului 18. Desi aflat intr-o vacanta "de afaceri", el a vizitat trei zile la rand celebrul Muzeu Louvre. Printre "vedetele" cu care a tinut sa se fotografieze (ilegal, de multe ori) s-au numarat "Sclavii" lui Michelangelo si celebra Venus din Milo.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.