Povestea modelului de nationalitate romana Alina Puscau e fascinanta. La 17 ani a castigat cel mai tare concurs de modele din lume - “Elite Model Look” - si a primit oferte de la agentii de prestigiu din Occident. Dupa cateva escale prin Europa, s-a stabilit in SUA, unde s-a impus ca un model de succes. A lucrat pentru companii mari, cum ar fi “Victoria's Secret”, iar una din reclamele cu ea a acoperit multa vreme o cladire din Madison Square Garden.

Locuieste singura intr-un apartament din New York, iar peste un an se va casatori cu Brett Ratner, un regizor tanar, in mare voga in SUA si extrem de bogat. Frumusetea Alinei a fost tot timpul un magnet pentru barbati celebri si puternici. Printre acestia, actorul Vin Diesel sau pilotul de Formula 1, Eddie Irvine.

Alina Puscau e una din putinele romance care "au gustat" din placerile si tentatiile vietii de la Hollywood. Desi nu traieste in capitala mondiala a filmului, ea a reusit, datorita relatiei cu Brett, sa cunoasca multe vedete cu box office de zeci de milioane de dolari. "Hollywoodul nu e atat de stralucitor cum e in perceptia publicului, insa aceasta perceptie nu e, totusi, prea departe de adevar", spune Alina.

"Faptul ca vezi masini luxoase mai la tot pasul, ca party-urile se dau in cercuri inchise, cu invitati bine alesi, ca risti sa te intalnesti intr-un club cu mai stiu eu cine pe care il vezi peste tot pe marile ecrane ori ca barfele circula cu o repeziciune extraordinara, spune multe despre viata si parfumul special al Hollywoodului. Invidie exista peste tot, mai ales aici. Am cautat sa ma tin departe de toate astea prin rafinament, spontaneitate si bun-simt. La Hollywood am invatat sa vorbesc cat mai putin la telefon, cand merg la un party sau sa-l las de tot acasa, cand ies la cina, in special cu Brett. Acestea sunt reguli care se incadreaza in ceea ce tine de bun-simt".

Au trecut cateva saptamani de la scandalul aparut in publicatiile americane si britanice, legat de o pretinsa legatura intre actrita Lindsay Lohan si Brett Ratner. Conform informatiilor din aceste publicatii, infirmate ulterior in Libertatea de Alina, romanca si americanca s-au incaierat pentru Brett. Alina a ramas cu un gust amar dupa aceasta poveste, nascuta, dupa cum spune ea, din dorinta de publicitate a lui Lohan.

"Eu si Brett am realizat imediat ca povestea vine dinspre "partea adversa" si am intrevazut scopul si finalitatea acestui scandal. Asa, am hotarat sa nu raspundem provocarilor. A fost mai ales decizia lui Brett, tinand cont ca ne aflam in preajma lansarii filmului sau "X-Man 3: Last Stand". Eu am raspuns catorva intrebari chiar publicatiei dumneavoastra. Eram enervata si suparata pe ceea ce spusese si facuse Lindsay, incat la sugestia impresarului meu pentru Romania, Mircea Badiu, am hotarat sa nu mai tac. E adevarat ca Brett si Lindsay se cunosteau, erau colegi, nimic mai mult. De cand a izbucnit acest scandal, Brett a evitat-o, nu a mai discutat cu ea. Va propun sa va documentati despre cine e in viata de zi cu zi si cum se comporta aceasta individa (Lindsay Lohan - n.r.) si veti intelege mai bine. Ei nu pot decat sa-i urez succes in cariera! Totusi, o sfatuiesc sa mai lase ifosele si sa arate ca e, intr-adevar, o doamna", ne-a declarat Alina.

Brett si Alina impartasesc o frumoasa poveste de dragoste, care pare sa o fi schimbat total pe frumoasa romanca. "Pana sa-l cunosc pe el, nu renuntam atat de usor la unele campanii, la unele joburi pe care trebuia sa le fac peste tot in lume. Acum imi doresc sa stau mai mult cu el, ma simt implinita langa el. E genul de om care radiaza, ma umple cu bunatatea si inteligenta lui sclipitoare".

In ultima vreme, Brett a fost foarte ocupat cu montajul filmului "XMen 3", care trebuia terminat pana luna aceasta. Premiera mondiala a productiei a avut loc la inceputul acestei saptamani, in timpul Festivalului de la Cannes, unde, evident, a fost prezenta si Alina. Cu aceasta ocazie, ei petrec zece zile de vis in Europa. Oricum, cei doi au decis ca, pana in momentul casatoriei, sa locuiasca separat si sa se ocupe cat mai mult de proiectele pe care le au in derulare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.