Tanara mamica a plecat singura cu fetita ei, Suri la parinti, Tom Cruise preferand sa stea acasa.
Cel putin asa sustine publicatia "Britain Daily Star", conform careia viitoarea doamna Cruise s-ar fi saturat de mofturile logodnicului ei atunci cand e vorba sa-si viziteze socrii. Astfel vedeta din "Batman Begins" a decis ca e mai bine sa stea pentru un timp la parinti doar cu fetita ei Suri.
Decizia lui Katie vine la putin timp dupa ce, aparent relatia dintre viitorul ei sot si tatal ei nu mai era tensionata, cunoscut fiind faptul ca tatal lui Katie este catolic si nu accepta convertirea fiicei sale la scientologie, religia lui Tom Cruise.

Unul dintre reprezentantii lui Katie Holmes a refuzat insa sa confirme zvonul, sustinand ca Tom s-a alaturat mai tarziu familiei sale, starul din "Misiune Imposibila" preferand sa ajunga la destinatie cu avionul pilotat chiar de el. Ca o confirmare a intentiei de a fi cat mai mult in preajma familiei sale, Tom si-a anuntat chiar intentia de a-si construi o resedinta luxoasa, in California pentru a avea un spatiu mai mare pentru cei trei copii ai sai. Micuta Suri si Isabella si Connor, cei doi copii pe care i-a adoptat pe vremea cand era casatorit cu Nicole Kidman. Departe de ochii curiosilor de la Hollywood, Tom vrea sa investeasca 35 mil. dolari in linistea familiei sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.