Beyonce Knowles a sugerat ca este posibil sa nu-si mai reia colaborarea cu trupa Destiny’s Child, cu ajutorul careia s-a lansat, transmite Sky News. Knowles, care si-a construit o cariera solo de succes in ultimii ani, spune ca albumul cel mai recent al trupei, "Destiny Fulfilled", ar putea fi ultimul inregistrat in aceasta formula.

"Poate ca peste cinci ani vom mai inregistra un album, poate ca nu... Am putea sa ne reunim dar nu putem fi o trupa de fete si la 40 de ani", a spus ea. Beyonce a recunoscut de curand ca ea si colegele ei, Kelly Rowland si Michelle Williams, mai mult au vorbit decat au muncit atunci cand s-au intalnit sa inregistreze noul album.

"In prima zi, nu am reusit sa facem nimic. Am vorbit si am ras si ne-am simtit de parca eram acasa", a spus ea. Michelle a adaugat ca timpul petrecut de fiecare separat le-a apropiat si ca acum pot forma o trupa mai buna decat inainte.

"A fost bine ca fiecare dintre noi sa aiba propriile proiecte. Cand esti singura in studio, trebuie sa evoluezi ca artist si sa inveti sa nu te bazezi decat pe tine. Asa ca, atunci cand ne-am intalnit din nou, fiecare stia ce voia sa faca", a spus Michelle.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.