Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de teatru si de artele spectacolului din Romania si al treilea ca importanta din Europa, dupa cele din Edinborough si Avignon.
An de an Festivalul International de Teatru de la Sibiu reuseste sa adune cei mai proeminenti artisti nationali si internationali. Anul acesta, cea de-a XIII-a editie (25 mai - 4 iunie) aduce cu ea o premiera absoluta: la invitatia companiei Murfatlar Romania, Maia Morgenstern va participa in festival cu un spectacol de exceptie, care poarta semnatura sa regizorala. Este vorba despre "Rubayatele" dupa Omar Khayyam, pe muzica Dorinei Crisan, unde Maia Morgenstern ii va da replica tanarului actor Vlad Ivanov.

"Lumea si vremurile in care traim promoveaza non-valoarea, de aceea sunt foarte incantata ca mai exista companii care sa sprijine cultura, precum Murfatlar Romania. E un semn ca nu suntem pierduti. Festivalul International de Teatru de la Sibiu va asista la intalnirea miraculoasa dintre un prestigios producator de vinuri si un spectacol ce are ca punct de plecare scrierile lui Omar Khayyam, cunoscut in intreaga lume drept poetul vinului", a declarat marea actrita. Piesa se va juca la Sala Thalia din Sibiu, pe data de 3 iunie, la ora 19.00.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.