Miliardarul isi serbeaza azi implinirea a 49 de ani
Irinel Columbeanu implineste astazi 49 de ani, ocazie cu care a pregatit o petrecere fastuoasa in vila sa de la Izvorani. Aceasta a fost reamenajata special in stil japonez. Cheltuielile cu pregatirile s-au ridicat la peste 13.000 de euro, iar adaugand tinutele extravagante si scumpe ale gazdelor, costurile ajung la peste 18.000 de euro.

Monica Gabor se pregateste sa-si sarbatoreasca astazi logodnicul, pe Irinel Columbeanu care implineste 49 de ani. O petrecere fastuoasa a fost organizata pentru aceasta seara la casa de la Izvorani a miliardarului, unde sunt invitate peste o suta de persoane. Excentricul afacerist a solicitat o petrecere speciala, cu mancaruri, decoruri si aranjamente japoneze si a pus la dispozitie intreaga casa: parcul, piscina si peronul din jurul cladirii pentru prima parte a serii si interiorul pentru restul petrecerii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.