Alina Sorescu se considera una dintre cele mai serioase soliste din muzica autohtona.

Se imbraca decent, pune intotdeauna scoala pe primul plan, muzica si televiziunea nefiind decat o pasiune, si nu este vazuta decat in prezenta tatalui ei.

Ce se aude de noul album?

Va fi al saptelea album, pe care il voi lansa in toamna. Va marca o maturizare artistica. Nu una brusca, pentru ca niciodata nu mi-a placut sa-mi creez o alta imagine.

Ti se spune ca te imbraci ca la 30 de ani....

De multe ori sunt nevoita sa prezint evenimente unde este nevoie sa apar intr-o astfel de vestimentatie. In plus, nu-mi place sa epatez prin fustite scurte si alte artificii. Nu sunt genul de cantareata care sa incite. Asa am fost educata. E bine sa te bazezi pe continut, mai putin pe ambalaj.

Muzica sau televiziune?

Muzica. Televiziunea a fost o joaca. Ea de fapt este pe al treilea plan. Intai e scoala si apoi muzica. Dar nu ma dedic in totalitate muzicii, ea nu este decat o pasiune. Pentru mine nu e o afacere.

Oferte din partea altor televiziuni?

Da, dar le-am refuzat. TVR este ca o a doua familie. Atunci cand cresti intr-un mediu, este greu sa te desprinzi. Si, in plus, nu e o prioritate pentru mine televiziunea. Chiar daca as primi o oferta tentanta, cred ca as refuza-o.

Ai o relatie?

Nu si nici nu am avut pana acum. Nu ma consider suficient de matura. Ma voi gandi foarte bine atunci cand o sa fac pasul asta. Vreau sa fiu sigura ca e persoana potrivita. Sunt foarte pretentioasa. Mi-ar placea ca iubitul meu sa fie matur, rational, energic.

Pana atunci te vom vedea tot cu tatal tau?
Da, mi s-a tot spus ca stau tot timpul cu tata. Dar nu vad ce e rau in asta. Are toate atributele care sa ma faca sa ma simt in siguranta. Tata e si sprijinul meu, sofer, impresar, bodyguard si altele. E si varsta la care multe fete incep sa faca compromisuri. Eu ma simt protejata in felul acesta.

Gazda la Noaptea Muzeelor

Eveniment Alina Sorescu va fi, pentru a treia oara, gazda selectiei nationale Junior Eurovision Song Contest care va avea loc pe 1 iulie. De curand, ea a fost si amfitrioana "Noptii Muzeelor", la Muzeul de Geologie din Bucuresti, locul unde parintii ei lucreaza de 30 de ani.

Solista, in vizita "Compact"

Surpriza Alina Sorescu a vizitat redactia ziarului nostru impreuna cu tatal ei. Cei doi au fost extrem de incantati de publicatia noastra, marturisind ca are articole extrem de interesante.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.