Natalia Traistariu a fost adusa, ieri dimineata, in Bucuresti, la Spitalul Fundeni, desi starea sa este neschimbata.

Mama cantaretului Mihai Traistariu a intrat in coma in urma cu cateva zile si este dependenta de perfuzii. Aceasta a fost diagnosticata cu ciroza hepatica si necesita un transplant urgent pe care medicii nu-l pot face pana ea nu va fi constienta. De cand s-a aflat de drama prin care trece ocupantul locului patru la Eurovision, oamenii strang bani pentru interventia ce costa zeci de mii de euro.

Oamenii doneaza bani

Desi ar face orice sa o ajute pe cea care i-a dat viata, Mihai Traistariu nu are banii necesari. Cu toate acestea, el spera sa-i stranga in cel mai scurt timp cu putinta. Tocmai de aceea si-a aranjat o serie de turnee care sa-i aduca o parte din ei.

Suma a scazut de la 140.000 de euro la maximum 60.000 in cazul in care ar fi operata in SUA, insa resursele financiare sunt inca insuficiente.

Aparitiile sale televizate au impresionat mai multi oameni cu dare de mana care au inceput sa stranga bani pentru salvarea Nataliei.

Cantaretului i s-a propus si organizarea unui teledon insa a refuzat pana nu va sti sigur care sunt sansele ca mama sa sa ajunga la interventia chirurgicala.

Medicii nu o pot programa pentru transplant decat in momentul in care va iesi din coma.

De cand a fost adusa la Fundeni, Mihai nu s-a miscat de la capataiul sau si nu conteneste cu rugaciunile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.