Ionut Iftimoaie este adeptul alimentatiei sanatoase, conform interviului acordat revistei "Ce se intampla, doctore?" Pentru a fi mereu in forma si a-si pastra proportiile de 1,87 cm si 100 de kilograme, Iftimoaie a renuntat de zece ani la prajeli, ciorba, sarmale si alte specia-litati romanesti. "Ca sa ai un corp aproape de perfectiune, in proportie de 75% conteaza alimentatia", crede luptatorul.

"Eu mananc curat. Adica prefer un gratar, o farfurie de paste si 5 litri de apa usor carbogazoasa pe zi", declara Iftimoaie in interviul acordat revistei mai sus mentionate. Ionut Iftimoaie nu pune accent pe exercitiile la sala. "Nu am nevoie de muschi voluminosi, ci elastici si explozivi. Aceasta este tipul de muschi care iti trebuie ca sa-ti casapesti adversarul", explica Iftimoaie care se pregateste sa revina in ring in iunie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.