Va mai amintiti de Brandon, Dylan sau Steve? Daca nu, va mai dam un indiciu: „Beverly Hills, 90210“.
Bineinteles ca acum ii aveti in imagine pe actorii: Jason Priestley, Luke Perry si Ian Ziering. Ei bine, ei vor avea aparitii in noul serial difuzat de Pro Cinema si intitulat "Ghici ce imi place la tine!". Serialul urmareste povestea a doua surori care locuiesc in New York, una dintre cele mai mari metropole ale lumii.

Dupa ce tatal lor este promovat si primeste o slujba in Japonia, micuta Holly Tyler, interpretata de Amanda Bynes, este entuziasmata, insa gandul ca trebuie sa plece in alta tara i se pare bulversant. Prin urmare, ea decide sa locuiasca impreuna cu sora sa, Valerie (Jennie Garth) la New York. De cealalta parte, Valerie se straduieste sa aiba o viata cat mai buna: are un apartament numai al ei, o slujba de succes in relatiile publice si un iubit frumos si amuzant. Problemele incep cand Valerie este pe punctul de a-si evacua sora mai mica, preocupata, totusi, sa demonstreze ca are numai intentii bune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.