Sa facem o pauza de aviara si sa ne ocupam putin de Eurovision. Mai exact, de consecintele lui, caci finala de anul acesta a concursului, marturisesc cu nedisimulata bucurie, mi-a cam scapat. Luni seara, la "Nasul", erau invitati Mihai Traistariu si Dan Manoliu, producatorul Eurovisionului romanesc si dadaca lui Traistariu pe tot parcursul pregatirilor pentru finala din Grecia. Si ce faceau domnii astia in studioul B1 TV? Pai, in primul rind, se laudau cu marea si recenta performanta a Romaniei (adica, vezi Doamne, desi a luat locul patru, a avut punctaj mai mare decit Luminita Anghel anul trecut), in al doilea rind, se jeleau ca radiourile nationale nu au difuzat piesa lui Traistariu, in timp ce, in strainatate, ea e deja un supermegahit.

Chestii d-astea deci, exact cum era de asteptat. Cel mai tare m-a amuzat o precizare a lui Mihaita asta, facuta cu un aer de victima superioara: "Dar de astazi s-au mai schimbat lucrurile, au inceput s-o difuzeze". Cu alte cuvinte, comportamentul romanului, atunci cind e vorba despre orice fel de competitie, e standard si din el, orice-am face, nu putem iesi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.