Mandinga este una dintre trupele care aproape ca nu au concurenta in peisajul muzical romanesc.

Desi in ultima perioada nu au mai lansat nici un single, cariera lor a fost plina de evenimente. In prezent, ei au gata inregistrate 3 albume distincte si pregatesc si lansarea noului single "Goochi".

Trupa Mandinga va deschide spectacolul greilor muzicii cubaneze, "Havana Lounge - Live from Buenavista", joi 25 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. Recitalul Mandinga va dura 30 de minute si va include piese de referinta din spatiul latino-american dar si piese proprii, printre care noul single Goochi (compus de Alex Burcea), ce va fi lansat cu aceasta ocazie. Cei 10 artisti vor fi insotiti de 6 dansatori si vor purta costume de scena create special de Monica Oranici.

Organizatorii evenimentului au invitat Mandinga sa cante in deschidere dupa ce au asistat la un recital de succes al trupei in club Paradiso. Dat fiind turneul cubanez de la inceputul anului, cand Mandinga au studiat si cantat in Havana, plus componenta actuala internationala, alegerea a fost cum nu se poate mai inspirata. Doua dintre piesele pregatite vor fi interpretate, ca preview la recital, in emisiunea "Canalul de Stiri" (Antena 1) de miercuri, 24 mai.

"Sa canti in deschiderea unor artisti cubanezi veritabili precum cei de la Buenavista si Afro-Cuban All Stars este o misiune foarte grea. Chiar daca provocarea ne vine ca o manusa, deoarece am studiat in Cuba si avem 2 colege cubaneze, am tratat foarte serios acest concert, repetand peste 100 de ore si luand lectii de dans. Nu a fost o corvoada ci o placere si o onoare" a declarat Florin, liderul trupei. De altfel, managementul Mandinga a primit recent inca doua propuneri de a canta in deschiderea unor vedete internationale ce vor veni in Romania si se afla in negocieri pentru concerte in strainatate.

Trupa are trei albume gata inregistrate

Mandinga se afla in prezent in plina activitate. In perioada 30 mai - 7 iulie, trupa va canta in 11 orase mari in cadrul Wilo National Tour, promovand noul repertoriu. Proaspatul single "Goochi" este deja lansat in eter si in curand va beneficia de un videoclip spectaculos ce va include si filmari realizate in Caraibe. Cei 10 artisti au finalizat nu unul, ci doua albume, unul pentru fanii din Romania si unul pentru piata internationala. In plus, trupa are si o versiune extinsa, de 32 de membri, cu care apare la evenimente speciale, din echipa facand parte si Big Bandul Radiodifuziunii Romane condus de Ionel Tudor.

Primul eveniment la care s-a cantat cu 32 de membri a fost lansarea Bricostore Baneasa, de saptamana trecuta.
Componenta Mandinga este: Alex (trompeta, flaut, voce), Aristides (congas, voce), Baz (timbale), Biu (voce, guiro), Chupi (tobe), Elena (voce), Florin (contrabas, voce), Marietta (pian, voce), Sergio (trombon), Zah (saxofon). In curand pe www.mandinga.ro, fanii pot vedea povestea personajului Goochi din noul single, fotografii cu noii membri, clipuri, un film cu echipa de 32 de membri si noi concursuri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.