Premiile Muzicale MTV Romania de anul acesta au pregatit alaturi de concertul de 40 de minute al trupei Sugababes, de recitalurile Pachanga si Uniting Nations o multime de surprize.
Nici editia din acest an nu va fi lipsita de melodii in premiera si duete speciale. Viorica si Ionita de la Clejani vor canta impreuna cu Blondy, iar elvetianul de origine romana Keo va canta alaturi de controversatul Puya. Alte doua nume mari care vor interpreta in duet pe scena Salii Sporturilor din Cluj sunt Loredana si Stefan Banica Jr., artisti care au mai cantat in aceasta formula, dar care nu contenesc sa ne surprinda. Interesul publicului in ceea ce priveste premiile de anul acesta a fost mult mai ridicat comparativ cu anii precedenti, pana in momentul de fata inregistrandu-se un numar de peste 10.000 de oameni care au votat online nominalizatii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.