Shakira, cea mai sexy columbianca din industria muzicala, cu 5 premii Grammy la activ si cu coapse care nu mint, dar rastoarna topurile, reinventeaza regulile topurilor internationale. "Hips Don’t Lie", cel mai recent single Shakira (feat. Wyclef Jean), este prima piesa din istorie care obtine simultan, in prestigiosul clasament Billboard, locul 1 atat la sectiunea "Mainstream" cat si la cea "Latino".

Dupa ce "Oral Fixation, vol. 2" a bulversat topurile debutand pe locul 4, premiile nu au incetat sa apara. Astfel, in luna aprilie a acestui an Shakira s-a bucurat de nu mai putin de 6 premii "Latin Billboard", care au inclus distinctia de "Cel Mai Bun Album Pop Latino Al Anului" si prestigiosul "Spirit Of Hope". Shakira a fost castigatoare din acest an a premiului "Spirit Of Hope" pentru implicarea sa in sensibilizarea opiniei publice internationale privind conditiile de viata ale copiilor din Columbia, tara natala pe care nu uita niciodata s-o mentioneze in aparitiile in presa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.