Cantaretul Paul McCartney a tinut sa specifice in fata opiniei publice ca inca mai crede in bunele intentii ale celei de care tocmai s-a separat. Heather Mills McCartney si-a convins sotul ca nu a vrut doar banii lui, iar acesta a scris pe site-ul sau Internet: "Din nefericire, ati auzit probabil ca eu si Heather ne vom continua drumurile separat. S-a zvonit ca ea s-ar fi casatorit cu mine pentru banii mei. Va asigur ca nu este adevarat. Heather este o persoana foarte generoasa si isi petrece o mare parte din timp ajutandu-i pe altii".

Vedeta a precizat ca separarea lor este amicala si ca au in continuare sentimente de afectiune unul fata de altul, insa este dificil sa mentina o relatie normala avand in vedere presiunea mediatica la care sunt supusi. Fostul Beatles s-a lasat coplesit de pregatirile pentru nunta si nu a semnat un contract prenuptial, fapt care l-ar putea costa la divort un sfert din averea sa, estimata la peste 800 de milioane de lire sterline.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.