Andreea Balan a facut impresie buna in studiourile din Buftea atunci cand a interpretat rolurile din telefilmele difuzate in cadrul emisiunii „De 3Xfemeie“.
Tocmai de aceea, cantareata a fost invitata la un casting pentru o noua telenovela produsa pentru Acasa TV. Inainte de participare insa, cei responsabili i-au oferit toate detaliile depre personajul in cauza. Andreea ar fi trebuit sa joace rolul unei adolescente, iar pentru aceasta parte ar fi fost obligata sa se vopseasca si sa apara nemachiata in fata camerei. Concesii pe care cantareata a refuzat din capul locului sa le faca.

Potrivit unor surse, Andreea tine prea mult la imaginea sa pentru a arata pe micul ecran ca machiatul de la o varsta timpurie a lasat ceva urme. Mai mult, ea se pregateste sa se relanseze in aceasta vara pentru a scapa de titulatura de pustoaica, iar rolul unei adolescente nu ar ajuta-o deloc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.