Pictorul Sabin Balasa a fost, intr-o seara, invitat la "Nasul". Prilej cu care a povestit ca, in satul in care a crescut, exista un batrin, mos Ionita, care il tot intreba ce e pe alte planete. Balasa n-a dezvaluit si ce ii raspundea lui mos Ionita, dar cred ca n-a facut-o fiindca raspunsul e la mintea cocosului: "Tovarasa Elena Ceausescu este, tataie, pe alte planete. Ea pluteste despletita printre norisori azurii si e atit de frumoasa, de desteapta si de savanta ca imi vine s-o pictez".

* Am vazut, la un moment dat, pe PRO TV, o secventa in care, asezata linga Garcea pe o canapea, Teo chicotea: "E prima emisiune in care fac avansuri unui barbat". Cred ca era dintr-un promo faza, dar nu asta conteaza. Conteaza ca am impresia ca astia de la PRO s-au vorbit cu totii sa ma enerveze pe mine. Cum adica? Exact lui Garcea sa-i faca Teo avansuri? Pai, ce, lu’ Minune nu putea sa-i faca? Sau atunci ar fi trebuit sa zica "E prima emisiune in care fac avansuri unui copil"?!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.