Jumatatea blonda de la Bamby, Raluca, neaga ca s-ar fi logodit cu Nicolae Mitea, jucatorul de la Ajax Amsterdam.

Raluca Tanase ne-a marturisit ca are o relatie foarte frumoasa cu Niki, asa cum il alinta ea pe Mitea: "Suntem doar iubiti si nu avem de gand sa ne unim destinele asa repede. Suntem inca prea tineri pentru casatorie". La randul sau, tatal acesteia spune ca "Raluca nu a primit nici o verigheta de la Mitea, decat un simplu inel care nu reprezinta vreo unire. Tot aurul pe care il are este cumparat de mine".

Daca frumoasa blonda a trupei si-a gasit jumatatea in persoana tanarului fotbalist de la Ajax Amsterdam, cu care urmeaza sa sarbatoreasca de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, un an de cand sunt impreuna, nici Denisa nu se lasa mai prejos. Vizitele dese pe care le-a facut in ultima vreme in Olanda, alaturi de sora sa,careia ii place sa participe la meciurile iubitului, au gasit-o pe aceasta in compania celui mai sexy barbat olandez, un tanar fotbalist de numai 20 de ani, Daniel de Ridder. Se pare ca sportivului i-a picat cu tronc romanca noastra, dovada fiind desele telefoane pe care Denisa le primeste de la acesta. De Ridder face parte din nationala Olandei si joaca la Ajax Amsterdam, fiind coleg cu romanul Nicolae Mitea.

'Nopti tarzii>> in Olanda

Cele doua componente ale trupei Bamby, Raluca si Denisa, au pregatit o surpriza olandezilor. Ele se vor lansa in Tara lalelelor cu un remix al piesei "Nopti tarzii", care va intra in casele olandezilor prin intermediul posturilor "TMF" si "The box", intr-o varianta in limba romana. Acest lucru se va petrece peste doua saptamani.

Denisa si Raluca vor sustine acolo si un concert cu trupa "Encore" (compusa din patru barbati de culoare). Dupa lansarea in Olanda, se asteapta o promovare in Germania si Belgia.

Tinerele vedete nu i-au uitat nici pe fanii din Romania. Ele vor aparea pe piata cu un nou album, de aceasta data folcloric. De ce muzica populara? "Pentru ca mergem destul de des la petreceri private, unde ni se cere sa cantam piese folclorice si noi nu avem asa ceva in repertoriu", ne-a declarat Raluca. Albumul cu pricina va contine zece piese din repertoriul unor indragite cantarete precum Maria Tanase si Maria Lataretu si va aparea pe piata in aproximativ doua luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.