Roxana Girnita, fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor, are planuri mari pentru urmatoarele luni. Isi va folosi un alt har cu care a daruit-o natura, in afara de fizicul atragator cu care a cucerit publicul masculin al televiziunii.

Roxana a primit laude din partea profesionistilor intr-ale muzicii si s-a hotarat sa se apuce de cantat. Viitorul suna bine pentru frumoasa bruneta, avand in vedere ca cel care se va ocupa exclusiv de cariera sa muzicala va fi sotul sau, Titi Bolteanu (cunoscut ca si Ultra TT), fost component al "Scolii vedetelor" si posesor al unui album de succes "Kamikaze". Pentru inceput, cel care isi va vedea primul noul material pe piata va fi partenerul ei de viata. Lansarea va avea loc in aceasta primavara, iar Roxana isi va asigura vocea pe cateva piese insa doar ca featuring, nu ca membra a trupei. Stilul abordat va fi un "electronic mai melodios". Colaborarea va fi doar o incalzire necesara pentru albumul ei solo programat a fi lansat peste cateva luni si produs de Ultra TT.

A POZAT?

In luna mai 2003 impatimitii internetului au dat peste o serie de fotografii mai mult decat indecente ce se pare ca o aveau ca protagonista pe bebelusa Roxana. Si care ar fi fost realizate pentru amuzamentul personal si furate de pe calculatorul propriu. Distractia Roxanei a costat-o excluderea din echipa de la Cronica Carcotasilor si degradarea publica de la rangul de bebelusa. Roxana nu a recunoscut niciodata autenticitatea fotografiilor, mentionand ca oricine le putea truca ajutat de tehnologia de azi. La scurt timp, belelusa a primit o propunere pe care nu a putut-o refuza: a pozat in Playboy.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.