Filmul documentar "Trianon" urmeaza sa fie transmis pe 10 februarie la Antena 1, cel mai probabil in emisiunea "Marius Tuca Show". Dupa cum v-am anuntat in numerele trecute ale ziarului "Gardianul", regizorul filmului Koltay Gabor a fost contactat de mai multe televiziuni din Romania, care au dorit sa cumpere dreptul de difuzare a filmului.

Autorul spune in declaratia sa de pe site-ul www.erdely.ma ca oferte tentante au venit din partea Realitatea TV si Antena 1, insa Realitatea TV a cerut in exclusivitate drepturile de difuzare.

In urma negocierilor perfectate la Budapesta, regizorul a preferat sa incheie contractul cu Antena 1, careia i-a cedat dreptul de difuzare pe o perioada de sase luni.

In jurul datei de 10 februarie a.c., Antena 1 va difuza cele 130 de minute ale documentarului, varianta pentru televiziune, dupa care va fi comentat de regizor si istorici invitati in studio. Spre deosebire de televiziunile maghiare, filmul va fi subtitrat, nu sincronizat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.