Pe cat e de frumoasa, pe atat e de desteapta! Sau cel putin asa afirma, in cor, profesorii si colegii Monicai Gabor de la Colegiul “Henri Coanda” din Bacau.

Logodnica lui Irinel Columbeanu invata bine, ba chiar anul trecut a fost "prima pe liceu", dupa cum o lauda profesorii ei. "Monica este matura, iar toate mondenitatile aparute in presa se intampla in programul ei extrascolar. In ce priveste scoala, trebuie sa va spun ca ea invata bine. Si nu doar acum, de cand este cu Irinel Columbeanu. Are note mari, muncite", ne-a spus directoarea liceului, Nadia Voicu.

Discutiile aparute pe seama cuplului Monica Gabor - Irinel Columbeanu au iscat un val de nemultumire si la Colegiul "Henri Coanda" din Bacau, acolo unde frumosul fotomodel invata. Insa, spre deosebire de persoanele care pun la zid relatia dintre cei doi, in liceu toata lumea face front comun pentru a le lua apararea.

Nadia Voicu, directorul general al colegiului, ne-a spus, ieri, foarte transant, ca Monica e o fata exceptionala. "Eu nu inteleg de ce este mediatizata povestea asta in exces? Este o tanara de 18 ani, este matura, iar toate mondenitatile aparute in presa se intampla in programul ei extrascolar. In ce priveste scoala, trebuie sa va spun ca Monica Gabor invata bine. Si nu doar acum, de cand e cu Irinel Columbeanu. Are note mari, muncite, iar ca sa va convingeti puteti discuta cu ceilalti profesori ai ei si cu elevii", a inceput Nadia Voicu. Cand am intrebat-o de absentele acumulate de Monica, aflata mai tot timpul la Bucuresti si mai putin pe la colegiu, directorul s-a vazut nevoit sa admita ca aici exista o problema. "Da, a adunat absente, insa legea ii da dreptul ca, intr-un anumit interval, sa si le motiveze. Daca nu se va intampla asa, vom aplica regulamentul scolar intocmai, si pentru ea", ne-a spus directorul.

Si alti profesori au incercat sa ne asigure de comportamentul decent al frumoasei care i-a furat inima lui Columbeanu. Cea mai vehementa a fost, de departe, Ionela Anghelina, profesoara de latina a Monicai Gabor. "Eu nu inteleg de ce nimeni nu spune ca aceasta tanara a iesit anul trecut prima dintre toti elevii de clasa a XI-a.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.