Cine poate acoperi o distanta de 42 de kilometri, mai bine decat Roxana Ciuhulescu? Daca exista vreun raspuns la aceasta intrebare, romanii il vor afla pe 24 iunie, la Poiana Brasov, unde va avea loc a doua editie a "Maratonului Stafeta Carpatilor".

Evenimentul, organizat si sustinut de o companie internationala de curierat, isi propune sa ajute Asociatia Noi Orizonturi - Familia, care se va ocupa de modernizarea celor 8 centre care au in grija 1.200 de copii ce sufera de autism, sindromul Down, deficiente de vorbire, dyslexia sau traume emotionale.

Pro TV isi va inscrie la "Maratonul Stafeta Carpatilor" o echipa formata din sase vedete, printre care, se va afla si prezentatoarea ProMotor, Roxana Ciuhulescu. "De-abia astept s-alerg prin munti. N-am mai participat pana acum la un maraton, dar era timpul sa bifez si o astfel de incercare, mai ales ca, astfel, pun si eu umarul sa ajutam niste copii care chiar au probleme. Cat despre echipa Pro TV nu este inca definitivata. Am cateva promisiuni si sper sa o conturam in cateva saptamani. Mai mult, vedeta ProMotor, rememoreaza momentele in care a avut grija de alti copii loviti de destin.

"Au trecut cativa ani de atunci, dar intr-o vreme am fost aproape de o casa de copii. Impreuna cu mama am facut cateva pungute cu cadouri pentru 100 de orfani si copii bolnavi de SIDA. Pe unul dintre ei, un baietel de 3 zile, l-am si botezat de Sfantul Dumitru. Din pacate, Dimitris a murit la 3 luni din cauza unei pneumonii", spune Roxana Ciuhulescu.

Pe 24 iunie, la Poiana Brasov, pe langa vedeta ProMotor si alte celebritati, la maratonul caritabil va fi prezenta si o fosta mare atleta, vicecampioana mondiala si olimpica Violeta Beclea-Szekely. "Am fost si in 2005, la «Maratonul Stafeta Carpatilor», alaturi de sute de romani. Sper ca in fiecare an numarul participantior sa creasca astfel incat si donatiile pentru micuti sa fie mai mari", ne-a marturisit Violeta Beclea-Szekely.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.