De cateva luni, Dana Petrescu, fosta sotie a lui Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal poloneze Wisla Cracovia, are o relatie cu un tanar pe care l-a tinut ascuns de ochii presei.

Misteriosul care a cucerit-o pe Dana Petrescu, mai tanar cu doisprezece ani decat aceasta, se numeste Marian si este poreclit "Versace", fiind de profesie jurist, dar si specialist in arta de a cuceri femei trecute de prima tinerete, dar cu bani.

In timp ce Dan Petrescu si-a gasit fericirea alaturi de frumoasa Adriana, fosta lui sotie, Dana Petrescu (39 ani) se consoleaza in bratele unui tanar aratos, pe nume Marian, in varsta de 27 ani si cunoscut sub numele "de oras" "Versace", de la pasiunea lui pentru hainele celebrului designer.

In urma cu trei ani, Dana a deschis o clinica destinata terapiilor sexuale. Fosta sotie a lui Dan Petrescu a absolvit in Anglia cursuri de psihologie si terapie in cuplu, iar in prezent modereaza emisiunea de televiziune "Jurnal intim", difuzata pe Euforia TV.

Dupa o perioada in care nu s-a mai stiut nimic despre viata ei amoroasa, Dana a povestit la un moment dat amicelor ei ca are o noua relatie de care este foarte multumita: "In prezent am o relatie libera, foarte lejera si care imi prieste. Fetele mele cunosc aceasta persoana."

Dana si Marian "Versace" au iesit de foarte multe ori impreuna in cluburi, in special in Bamboo, locul preferat de ea. Fosta sotie a lui Dan Petrescu a incercat o vreme sa-l tina pe partenerul ei, mai tanar cu doisprezece ani, departe de ochii si urechile presei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.