In prima casa a regelui rock’n’roll-ului se va muta un pasionat de spiritism

Resedinta din statul Tennessee a regelui rock’n’roll Elvis Presley a fost vanduta online pentru suma de 905.100 de dolari.

Noii proprietari ai casei sunt mediul Uri Geller si doi parteneri de afaceri. Incantat de achizitie, Geller este convins ca este proprietarul unei pagini de istorie si intentioneaza sa transforme imobilul intr-o casa de vacanta pentru copiii bolnavi. "Poate intr-o zi vom primi aprobarea sa o trasformam in muzeu", spune Geller. Casa are patru dormitoare si patru bai si este primul imobil pe care Elvis l-a cumparat in 1956, cu numai 500 de dolari.

Pentru ca era zilnic asaltat de mii de fani, starul s-a mutat in 1957 la Graceland, unde a locuit pana in 1977, anul mortii sale. Pentru achizitionarea resedintei din Tennessee, Geller a mizat pe un pret de 1, 11 milioane de dolari, mediul avand o fascinatie paranormala pentru numarul 11. Cand a auzit la radio o piesa interpretata de Elvis, Geller a stiut ca a facut alegerea corecta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.