Printre productiile straine cu buget mare ce se turneaza la studiourile Castel Film zilele acestea si-a facut loc si un film romanesc, in regia lui Mircea Daneliuc: „Legiunea straina“.
Productia este o comedie neagra construita pe un scenariu semnat tot Daneliuc, care urmareste viata unei comunitati satesti. Filmarile, demarate la inceputul acestei saptamani, se vor desfasura in mai multe localitati de langa Bucuresti si Giurgiu timp de aproape doua luni. Alaturi de nume consacrate de actori, precum Gheorghe Danila, Gheorghe Frunza sau Nicodim Ungureanu, pe afisul filmului se va afla si fostul fotbalist Rica Raducanu. Fostul portar al echipei Romaniei detine unul dintre rolurile principale. Din distributie mai fac parte si tinerii actori Catalin Paraschiv, Radu Ciobanasu, Radu Iacoban si Oana Piecnita. "Legiunea straina" este un proiect realizat cu ajutorul CNC si TVR.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.