Intr-o zi, vedetele OTV au dus, impreuna cu Sorana de la A.S.I.A., ajutoare sinistratilor.
Laudabil gestul, ce sa zic, uite, sint draguta si nici macar nu aduc in discutie subiectul PR (cu alte cuvinte, sint de acord sa se inghesuie lumea la sinistrati, chiar daca o face strict in scop de PR), dar nu ma pot abtine sa va zic ce ajutoare au dus sinistratilor vedetele OTV si Sorana de la A.S.I.A. Sau ma pot abtine? Gata, m-am hotarit, nu ma pot abtine: au dus piine si apa. Adica, dupa buget, dupa posibilitati. Si pina la urma de ce n-am vorbi un pic despre PR?

Ce, ne-a angajat cumva Dan Diaconescu sa-l scoatem basma curata? Nu ne-a angajat. Asadar, e clar ca in biroul sefului OTV s-a dezbatut problema. "Ne bagam si noi un pic in seama cu sinistratii?", s-a luat decizia "Ne bagam!", dupa care, la intrebarea "Bine, bine, da’ cu ce dracu’ ne ducem?", s-a dat raspunsul "Cu ce gasim, cu aia ne ducem, las’ ca daca ne-ajung banii de piine si apa, ne-am scos in fata telespectatorilor si a presei!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.