Cunoscutul om de televiziune Dan Diaconescu, proprietarul televiziunilor OTV si DDTV, si-a cumparat saptamana trecuta, din Germania, o superba limuzina Bentley.

Masina a costat sase miliarde si jumatate de lei plus un miliard si jumatate taxe vamale.

Dan Diaconescu, unul dintre cei mai statornici si populari oameni de televiziune din Romania, este un mare iubitor de automobile de lux. Dupa ce televiziunea sa a fost inchisa de regimul Nastase, Diaconescu nu a avut, din acest punct de vedere, o perioada fasta. Dupa ce televiziunea s-a redeschis, nu dupa mult timp, prosperitatea a inceput sa se vada. Celebrul om de televiziune a avut un Mercedes SLK (de-capotabil), un Porsche Cayenne (de teren), un Lincoln Navigator (cum au vedetele de muzica hip-hop in videoclipurile de pe postul MTV) sI nu in ultimul rand un Infinity Q 45 (tot o masina japoneza de teren). In urma cu o luna de zile, el a vrut sa-si mai cumpere un automobil.

Un prieten, tot proprietar de trust de presa, a vrut sa-i vanda un Jaguar XJ8, argintiu, care era ca si nou. Avea doar cateva mii de kilometri rulati. Lui Diaconescu i-a suras. Jaguar… Masina interesanta, sobra, englezeasca, rara. L-a luat de la prietenul sau sa-l testeze si sa-l cumpere. S-au si inteles la pret. Totul s-a petrecut intr-o sambata dimineata la orele 5.30. De ce asa devreme? Pentru ca are un program decalat din cauza emisiunii foarte tarzii si zilnice: el doarme ziua si lucreaza noaptea. Dupa cateva zile s-a razgandit in privinta Jaguar-ului si i l-a dat inapoi prietenului. Dar problema nu era rezolvata. Voia o super-masina. Isi intreba prietenii cunoscatori ce ii recomanda. Tot ce i se propunea, refuza. Numai modele banale sau prea prezente pe strazile Capitalei. Lucru care, unui cunoscator, nu-i convine.

Pana cand i-a venit ideea sa-si ia o masina exotica. Bentley. Ultimul model. Flying Spur. Sunt doar cateva in Romania, ale unor persoane cunoscute, bineinteles: Victor Becali, Vasile Turcu (Dinamo), Dinu Patriciu, Rani Adamescu (fiul miliardarului Dan Adamescu - proprietarul magazinului Unirea, ziarului Romania Libera etc). Si ar mai fi doua- trei, ale unor oameni de afaceri. Zis si facut. A aranjat cu o societate de leasing, a comandat-o, a platit-o si i-a venit. Si e foarte multumit de ea. "Pai pentru ce sa muncesti atata, daca nu-ti faci placerile vietii?", se intreaba retoric cunoscutul om de televiziune.

Bentley Flying Spur

Este o masina rarisima. De la racire in scaune pana la televizor si frigidere, are tot. Piele cusuta manual. 560 de cai putere, ceea ce inseamna ca este puternica cat opt Dacii Logan, model nou. Costa 6 miliarde si jumatate plus taxele de inmatriculare, care mai sunt in jur de un miliard si jumatate. Specialistii sustin ca este o masina peste Rolls Royce-ul Phantom, cum au Irinel Columbeanu si Giovani Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.