Roxana Ionescu, cunoscuta ca Mama Natura de la Antena 1, a avut nevoie de "intariri" la nunta, deoarece petrecerea a durat mai mult decat se astepta. Drept urmare, a apelat si la manelisti, care sa completeze programul facut de Pepe si de Viorica si Ionita din Clejani. Dupa cum dezvaluie intr-un interviu acordat revistei "TV mania", prezentatoarea "Canalului de stiri" nu si-a pastrat numele de fata, ea numindu-se de-acum incolo Roxana Gheorghe. In privinta cadourilor, primite, Roxana a marturisit ca a fost impresionata mai cu seama de darul facut de colegii de la "Canalul de stiri".

"A fost un cadou foarte mare si frumos: un home cinema. Laurentiu e foarte fericit, pentru ca e innebunit dupa muzica si filme. In dimineata de dupa nunta, stateam si desfaceam cutia! Dar toate cadourile primite sunt frumoase si ne sunt de folos", a precizat Roxana in numarul de saptamana aceasta al revistei "TV mania".


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.