Cu toate ca nu sunt impreuna decat de patru luni, actorii Ioana Ginghina si Gabriel Covesanu si-au facut deja un set de reguli pentru a putea convietui in cea mai buna atmosfera.
Mai dezordonata din fire, vedeta din "Lacrimi de iubire" a fost nevoita sa se adapteze exigentelor iubitului ei, foarte pretentios in aceasta privinta. De cand s-a mutat impreuna cu Cove, bruneta de la Acasa TV nu isi mai permite sa-si lase hainele imprastiate si nici sa umble incaltata prin casa.

Cu toate ca i s-au impus aceste restrictii, Ioana nu s-a suparat, ba, mai mult, se conformeaza cu zambetul pe buze. Pentru a nu-l irita pe ordonatul Cove, interpreta personajului Lili din telenovela "Lacrimi de iubire" are de asemenea grija sa nu lase vase murdare seara in chiuveta. Cove si Ioana se cunosc de sapte ani, insa s-au indragostit de-abia la inceputul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.