Mihai Morar si Daniel Buzdugan de la Radio 21 vor munci o zi, in saptamana 22-26 mai, in locul Mioarei Mantale, prefectul Capitalei, intr-o noua etapa a Campionatului National de Frecat Menta.
Un ascultator de Dimineata deMenta a trimis un SMS si a sugerat ca baietii sa ocupe pentru o zi functia de Prefect. Asa ca Mihai si Daniel au sunat-o pe Mioara Mantale, i-au propus in direct sa ii ia locul pentru o zi, au promis solemn sa vina imbracati la costum si cravata, sa fie muncitori si constiinciosi. Doamna Mantale a acceptat pe loc. Cat despre renta de frecat menta de 300 de euro, Mioara Mantale, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au agreat sa o doneze in ziua respectiva unui caz social care va veni in audienta la Prefect sau unei case de copii. "O fi el campionat de frecat menta, dar o sa fiti pusi serios la treaba la Prefectura", le-a promis dna Prefect "dementilor" de la Radio 21. "Iar eu am o singura dorinta", i-a dat replica Mihai Morar. "Ca inainte sa fiu Prefect, sa ma lasati sa va fiu secretar o zi. Si sa va spun "s-a facut dimineata, d-na Prefect!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.