Dupa aparitia in urma cu cateva zile, in ziarul Libertatea, a articolului "Menghia si-a amanat iar cununia religioasa", prietene ale frumoasei romance au tinut sa adauge cateva dintre motivele pentru care celebrul manechin roman nu se grabeste cu nunta. Acestea l-au descris pe Massimo Brambati ca fiind un sot gelos si posesiv, care o vrea pe Catrinel casnica si mama cat mai repede.

Din pacate pentru el, se pare ca frumoasa romanca nu intentioneaza sa puna capat carierei stralucite pe care si-a consolidat-o inca de la o varsta frageda. Massimo Brambati a incercat sa o convinga pe Catrinel Menghia sa renunte la modelling.

El ar fi vrut ca sotia lui sa devina casnica, sa nu mai plece perioade lungi de acasa si eventual sa devina cat mai curand mama. Planurile acestuia nu coincid insa cu cele ale romancei, aceasta avand numeroase contracte cu designeri celebri din toata Europa si numarandu-se printre manechinele de succes din intreaga lume.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.