Oana Zavoranu detine un adevarat palat in comuna Afumati, judetul Ilfov, pe care l-a transformat intr-o casa de vacanta, unde sa-si petreaca weekendurile alaturi de iubitul sau, Pepe.

In urma cu ceva timp, vedeta TV a dorit insa sa scape de vila construita in locul unei case pe care familia sa a cumparat-o inainte de Revolutie. Oana Zavoranu a incercat, fara sorti de reusita, sa dea lovitura pe piata imobiliara, scotandu-si vila la vanzare. Ea a gasit destul de repede cativa clienti, care au dorit sa vada casa, dar in momentul in care au aflat pretul cerut au dat "bir cu fugitii". Querida dorea sa obtina din vanzarea casei aproximativ de trei ori pretul zonei, in conditiile in care, "conacul" (o casa cu nu mai putin de cinci dormitoare, doua livinguri, trei bai, semineu si cu piscina in curte) este descris de sateni ca fiind unul "impunator, dar de prost gust".

Vedeta TV nu a reusit sa-si vanda vila pe care o detine in aceasta comuna, intrucat a cerut de trei ori mai mult decat este pretul zonei

Este o vecina "rea"

In prezent, Oana locuieste in casa lui Pepe, proprietar al unui etaj dintr-o vila situata la cateva minute de Piata Unirii, pe Bulevardul Calarasi, in apropierea unei benzinarii, casa pe care si-a cumparat-o cand s-a lansat in lumea muzicii. Vecinii s-au plans ca vedeta TV le cam face probleme... Intentionat sau nu, probabil din lipsa de atentie, sau din graba, Zavoranu isi parcheaza masina personala, un Mercedes SLK, in asa fel incat blocheaza automobilele celor care locuiesc in zona.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.