Codin Maticiuc, de 25 de ani, din Bucuresti, zis „Poponet”, a primit de la parinti zilele trecute un Ferrari 430 cabrio.

Masina a costat in lei 6.300.000.000 (sase miliarde si trei sute de milioane) iar taxele vamale si inmatricularea au mai costat 1.330.000.000 (un miliard si trei sute treizeci de milioane). "Poponet" este un binecunoscut personaj monden. S-a remarcat in paginile publicatiilor de profil printr-o serie de cuceriri: vedeta "Playboy" Gina Pistol, Roxana (Trident si vedeta "Playboy"), cantareata Ana Maria Ferentz, Oana - "bebelusa" blonda din Cronica Carcotasilor si multe altele, nu la fel de cunoscute.

"Poponet" este foarte iubit de parintii lui, care, in mod bizar, nu se regasesc in topul celor mai bogati romani alcatuit de "Capital". Colectia sa de masini de lux confirma: Mercedes SL cabrio, verde metalizat, care costa aproximativ patru miliarde de lei, Porsche Cayenne Turbo, negru, de aproximativ patru miliarde si inca o masina decapotabila, un Maserati Spider argintiu. Acest nou Ferrari are insa dezavantajul ca asigurarea costa aproximativ patruzeci de milioane lunar.

In weekendul care tocmai a trecut "Poponet" si-a luat cel mai bun prieten, Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, si s-au plimbat pe la cafenelele si restaurantele de lux din zona de nord a Capitalei. Ei s-au mai plimbat ore in sir pe strazi, mergand incet. Tanarul insa nu stie sa conduca noua masina, care are un motor si o cutie de viteze cu totul speciale. Cat timp au mers cu masina, motorul scotea un zgomot bizar. La un moment dat, sambata dupa-amiaza, "Poponet" si Alin s-au intalnit in fata cafenelei Ambiance de pe strada Beller chiar cu Dorin Cocos, cu care au stat de vorba langa Ferrari-ul cel nou, in timp ce toata terasa se uita cu gura cascata.

Seara juniorii obisnuiesc sa aiba urmatorul program: la miezul noptii se duc la discoteca "Bamboo", unde au rezervata tot timpul o masa, aceeasi, situata intr-un punct de unde se poate vedea tot localul, iar dupa ora 3.00, impreuna cu anturajul, merg la clubul "Bonsai", unde stau pana in zori. In ultimii ani, in Bucuresti, s-a format o gasca de copii din familii foarte bogate, multe si controversate, care au un stil de viata ce depaseste orice imaginatie. Spre exemplu, o nota de plata la discoteca "Bamboo", sa zicem, depaseste lejer douazeci de milioane de lei. Sampania e de vina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.