Deputatul PIN a sesizat Ministerul Educatiei in legatura cu exemplul negativ pe care il da elevilor mediatizarea excesiva a relatiei dintre miliardar si liceana

Controversata relatie de amor dintre miliardarul Irinel Columbeanu si liceana Monica face valuri la nivel inalt.

De cand viata privata a celor doi indragostiti a devenit subiectul unui reality-show, "No Comment by Monica Gabor", transmis de televiziunea B1TV, non-conformista idila a intrat si in vizorul politicienilor, care nu au intarziat sa-si exprime nemultumirile. Prima care a luat pozitie oficiala fata de mediatizarea iubirii dintre Columbeanu si manechinul Monica Gabor a fost deputatul Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru.

Lipseste de la ore pentru filmari

Vicepresedintele PIN i-a sesizat pe ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, si pe presedintele CNA, Ralu Filip, in legatura cu "mediatizarea excesiva a asa-zisei povesti de dragoste dintre controversatul om de afaceri si eleva Monica Gabor", care ar putea influenta negativ procesul de invatamant. "Fiind de notorietate faptul ca o eleva in ultimul an de liceu trebuie sa se pregateasca pentru examene si sa nu lipseasca de la ore, ocupata fiind cu filmarea unor amanunte ce tin de viata ei intima cu potentialul ei sot, vicepresedintele PIN considera ca atat CNA, cat si MEC trebuie sa intervina pentru a opri difuzarea unor emisiuni foarte nocive pentru spiritul si mentalitatea colectiva a unor cetateni romani, aflati in pragul unor decizii majore din viata lor, respectiv liceeni", se arata in comunicatul PIN.

Atac la diriginta

Potrivit deputatului PIN, vinovate de situatia creata sunt si directoarea, si diriginta Monicai Gabor, "cele mai importante sustinatoare ale modului de viata actual dus de eleva in compania lui Irinel Columbeanu". Desi este de acord cu dreptul la viata privata si la libera optiune, Lavinia Sandru considera ca cele doua cadre didactice se lasa "influentate de omul de afaceri prin mijloace care tin de lumea din care provine acesta". Monica Gabor este eleva in clasa a XII-a a Liceului "Henri Coanda" din Bacau.

A sunat-o pe directoare

Dupa ce a aflat de existenta comunicatului, Monica Gabor a sunat-o imediat pe directoarea liceului sa o previna. "Nu inteleg de ce s-a luat de doamna directoare si de doamna diriginta. Ma deranjeaza, pentru ca eu sunt inca cea mai buna eleva din liceu. Am media 9.87 si acum sunt si mai apreciata", ne-a declarat iubita lui Columbeanu. Miliardarul este convins ca gestul Laviniei Sandru "este un calcul politic, rece si abject. Vrea sa-si creasca procentajul politic si se foloseste de audienta emisiunii. Dansa si-a propus sa beneficieze intuind parerea jumatatii contra. Face un fel de centurism politic si nu cred ca este in masura sa dea lectii de moralitate".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.