Maria Ilieva si Ana Stanic sunt invitatele speciale ale Galei Pantene Beauty Awards, care se va desfasura pe 23 mai la Teatrul National din Bucuresti. Spectacolul va fi prezentat de Mihaela Radulescu.

Maria Ilieva si Ana Stanic se bucura de cea mai mare popularitate in tarile pe care le reprezinta, Bulgaria si respectiv Serbia- Muntenegru si sunt, la randul lor, castigatoare ale Premiilor Pantene Beauty Awards, pentru Stil de Coafura sau Stil Feminin de Vedeta.

Maria este una dintre cele mai bune voci din Bulgaria, albumul sau de debut fiind considerat drept "un eveniment in industria muzicala". De-a lungul carierei sale, ea a fost distinsa cu un numar remarcabil de premii pentru talentul sau muzical.

Ana, una dintre cele mai aclamate vedete pop alei Serbiei-Muntenegru, si-a inceput cariera muzicala la 12 ani. Ea a lansat un numar de 7 albume muzicale, atat in calitate de vocalista cat si de compozitoare. Impreuna cu band-ul sau, Ana Stanic a realizat sute de concerte si spectacole toate cu un rasunator succes la public. In prezent, artista pregateste o compilatie pe care vor figura cele mai mari hit-uri ale sale.

La evenimentul recunoscut drept "Oscarurile Industriei de Frumusete" pentru cele 13 categorii de premiere (Frumusetea Spiritului, Stil in devenire, Stil in cuplu, Modelul masculin al anului etc.) au intrat in lupta 37 de nominalizati. La cea de-a V-a editie a Premiilor Pantene Beauty Awards, Monica Barladeanu a fost nominalizata la doua categorii, Stil de coafura si Stil feminin de vedeta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.