Telenovela ai carei protagonisti sunt Iuliana Marciuc si Adrian Enache a tinut mult timp pagina intai a ziarelor.

Un nou episod interesant din viata celor doi se desfasoara de cand a aparut pe lume copilul lor, David Mihnea. Adrian Enache este topit dupa micut, care seamana leit cu el. La numai sase luni, baietelul calca pe urmele celebritatilor: el apare intr-un pictorial in urmatorul numar al revistei Unica.

Iuliana Marciuc si Adrian Enache se iubesc de peste 11 ani. Relatia lor a ajuns deseori pe prima pagina din cauza conditiilor cel putin neobisnuite in care a rezistat. Enache este casatorit de 16 ani cu Corina, cu care are o fetita, Diana, de 9 ani. Niciodata cantaretul nu a recunoscut in interviurile acordate presei relatia cu Iuliana, preferand sa se apere cu mult uzitatul "e viata mea personala". In schimb, in cercul lor de prieteni, Adrian si Iuliana nu se mai ascund de foarte multa vreme. Ramane intrebarea care nedumereste in continuare: de ce nu divorteaza Enache? In ultimii ani, Enache marturisea deseori ca-si doreste cu ardoare un fiu, iar visul i s-a implinit in momentul in care a nascut iubita lui, Iuliana Marciuc.

Vedeta TVR i-a daruit un baietel interpretului la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut. Copilul a fost botezat in secret, in cea de-a doua jumatate a lunii februarie la Biserica Sf. Spiridon din Capitala.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.