Maria Sharapova a ales sapte fotomodele masculine jucatori de tenis in rolul baietilor de mingi in timpul turneului WTA de la Madrid, care va avea loc in noiembrie.
Premiul de un milion de dolari va fi cel mai mare pus in joc la o competitie feminina. Rusoaica in varsta de 19 ani s-a delectat in timpul concursului de selectare a candidatilor ideali, care a avut loc joi la Madrid. Din juriu au mai facut parte fosta campioana Arantxa Sanchez-Vicario si actrita Natalia Verbeke.

Fotomodelele, purtand pantaloni scurti albi si tricouri mulate, au fost supusi unui test de cunostinte din domeniul tenisului precum: "Ce este un tie break?" sau "Ce faci daca un jucator iti cere un prosop?". Sharapova i-a favorizat pe cei care au raspuns in engleza, pentru ca jucatoarea nu vorbeste spaniola foarte bine. Doi candidati au fost respinsi pentru ca, atunci cand au fost intrebati care sunt jucatoarele lor preferate de tenis, le-au indicat pe Amelie Mauresmo si Kim Clijsters. Un alt candidat a fost respins pentru ca nu a stiut cine a fost campioana mondiala la Wimbledon in 2004 (Sharapova).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.