Sapuneala" in A.S.I.A. a inceput mai devreme decat a lasat Adrian Ordean sa se inteleaga. De fapt, managerul Ordean a chemat-o pe Miss Ianna sa dea o proba inainte ca Irina sa fi declarat ca vrea sa plece din formatie.

In continuare va prezentam telenovela A.S.I.A. Regizor: Florin Ionescu. Protagonista: Irina, fosta iubita a impresarului. Scenariul: au fost odata patru fete care se aveau ca surorile, Anca, Sorana, Irina si Alina, care si-au spus A.S.I.A. Cantau cat era ziulica de mare, "Inima mea" si "Maine in zori", iar impresarul si managerul, respectiv Florin Ionescu si Adi Ordean, au devenit parintii lor.

FETE CUCUIETE.

Lumea era a lor, dar ca-n orice poveste cu sfarsit a aparut intriga. Pe numele mic, Irina. Care era cea mai frumoasa, desteapta (absolventa de Drept) si talentata dintre surori. Erau vitrege, atat la propriu, cat si la figurat, dragostea si rudenia fiind la fel de artificiale. Dar mare dragoste s-a infiripat intre "asiatica" Irina si "bodyguardul" Florin. Si s-au iubit pana s-au despartit. Iar ea a fugit ca vantu’ cu Vizeru’ (noul iubit cu bani) si el a ramas cu Adi Ordean. Sa reintregeasca familia A.S.I.A. Coarda sensibila a managerului Ordean a fost atinsa de destramarea marii iubiri si a inceput sa taie si sa spanzure, la comanda capitanului Ionescu. De fapt, managerul a fost aruncat in batalie de "ranitul" impresar si fara sa-si dea seama a facut treaba murdara: si-a luat la palme fetele. Pe "fitoasa" Sorana a scuturat-o bine si i-a zis sa-si bage mintile-n cap, iar pe dezertoarea Irina a inlocuit-o inainte ca aceasta sa-si spuna ultimul cuvant. Irina a anuntat ca-si va trimite avocatii la negocieri, insa acestia n-au mai avut ce face, caci locul Irinei fusese luat deja de o alta fata. Miss Moldova, in 2001.

ADOPTATA.

Ianna Rodica Novac, uimita si onorata totodata, a venit la tata Ordean, inainte s-o dezmosteneasca pe fiica Irina. Cum de-a fost atat de repede adoptata? In urma cu trei ani, Ianna a participat la festivalul "Amara", unde a castigat trofeul tineretii. Presedintele juriului era Adrian Ordean. Atunci l-a cunoscut si a ramas in baza lui de date. Iar acum actele au fost doar o formalitate, dupa ce parintele suferise pentru a patra oara o dezamagire. Tatal Ordean a mai avut trei fete care au fugit din A.S.I.A., Anemona, Alexandra si Anca. Dar pentru ca familia sa ramana in formula de patru, a infiat-o pe Miss Moldova. Este ea miss, dar canta ca o privighetoare cu studii de canto.

MANIERATA.

"Luna de pe cer", "O cireasa amara" si "Inima mea" sunt textele preferate ale celei mai proaspete surioare A.S.I.A. Le stie pe de rost si le va canta pentru parintii Adi Ordean si Florin Ionescu. Ianna ar putea deveni, in scurt timp, fiica cea mai iubita din A.S.I.A., intrucat este bine crescuta, avand scoala de bune maniere din Chisinau. N-are fite, spre fericirea taticilor Ordean si Ionescu, care de mult timp isi doreau o asemenea odrasla! Ramane ca si cea mai veche surioara Sorana sa o iubeasca la fel pe mezina Ianna. Si-am incalecat pe-o sa si v-am scris povestea A.S.I.A.

CU BURSA

Acesta este al cincilea an de cand a parasit Chisinaul. A venit in Romania la Liceul de muzica "Dinu Lipatti" in urma unei burse prezidentiale de studii pe care i-a oferit-o Emil Constantinescu. Pana acum a participat la foarte multe festivaluri, unde a si castigat premii importante. In 2004 a luat premiu pentru cea mai buna evolutie muzicala, in Moldova, bineinteles.

Canta de la 5 ani si de atunci o tine tot asa. Parintii au inscris-o la scoala de muzica, la pian si pe urma a continuat liceul de muzica. In prezent studiaza canto la Conservator, in Bucuresti.

"Este adevarat ca am urmat si scoala de bune maniere din Chisinau, dar numai pentru a-mi folosi in viata de toate zilele. Cand am participat la Miss Nel Mondo din Italia am avut ocazia sa raman acolo ca fotomodel, dar am refuzat", ne-a declarat Ianna Rodica Novac.

Chiar daca a fost uimita de faptul ca a fost aleasa in A.S.I.A., n-a surprins-o nici o clauza din contract. Deocamdata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.