La polul opus se afla Margaret Thatcher, o „Doamna de Fier“ fara sex-appeal

Sean Connery, bunicul fatal

Cel care-l intrupa in anii ‘80 pe fermecatorul agent 007, James Bond, nu si-a pierdut farmecul nici la aproape 76 de ani, varsta pe care o va implini in luna august a acestui an.

Britanicii impartasesc opinia potrivit careia scotianul Sean Connery reuseste sa franga inimile femeilor, desi a trecut de mult de prima tinerete. Dovada ca, intr-un clasament al celor mai sexy pensionari, Connery conduce detasat. Voturile britanicilor arata ca popularitatea si farmecul actorului le depasesc de aproape doua ori pe cele ale urmatorului clasat in top: mai tanarul Patrick Steward, din seria "X-Man", care implineste anul acesta 66 de ani.

Locul trei este ocupat de Sir Anthony Hopkins (68 de ani), in timp ce pe pozitia a patra il gasim pe Michael Caine, de 63 de ani. Balanta celor mai sexy pensionari este completata si de un clasament al femeilor, dominat de actrita Helen Mirren. "The Independent" noteaza ca la polul opus se afla personalitatile care au adunat cele mai putine voturi fiind desemnate si cel mai putin atragatoare.

La aceasta categorie, "Doamna de Fier" a Marii Britanii, Margaret Thatcher, a fost considerata de votanti drept femeia-pensionara cu cel mai scazut sex-appeal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.