De cand si-a schimbat stilul muzical, Daniela Gyorfi nu a intampinat probleme in ceea ce priveste participarea sa in diverse show-uri de televiziune.

Cantareatas-a simtit lezata pentru ca i s-a interzis sa vina insotita de manelisti la "Ziua Judecatii"

Situatia insa s-a schimbat lunea trecuta cand, invitata sa reprezinte oamenii de afaceri in emisiunea "Ziua Judecatii" de la Antena 1, cantaretei i s-a interzis sa vina insotita de colaboratorul ei, manelistul Liviu Mititelu.

Negru n-a fost de acord

Desi manelistii i-au adus un rating urias, Dan Negru a incetat sa-i mai aduca in emisiunile sale. Potrivit unor surse din post, acesta a pornit o campanie impotriva genului, refuzand sa-i mai promoveze. Se pare ca interdictia primita de Gyorfi a pornit chiar de la gazda emisiunii, lucru care a luat-o prin surprindere pe cantareata. Aceasta a stabilit toate datele filmarii si in momentul in care a propus sa vina insotita de colegul ei si, eventual, sa cante o piesa, a fost refuzata.

Degeaba a incercat ea sa-i faca pe producatori sa-l accepte si pe Mititelu in platou si in zadar le-a explicat ca face echipa cu el si ca nu are cum sa apara singura, nu i-a induplecat. Sursele sustin ca, dupa o discutie destul de aprinsa, Gyorfi a cedat si a acceptat sa vina singura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.