Cel mai nabadaios cuplu al Romaniei, Adriana si Silviu Prigoana sunt din nou in divort. Ieri, la 8.30, cei doi au avut prima infatisare la Tribunalul Sectorului 3.
Prigoana a intentat actiunea de divort pe motiv ca Adriana nu ii poarta numele, asa cum a promis cand a semnat actele de casatorie. Prigoana a intarziat pentru ca a fost nevoit sa ia metroul, fiindu-i suspendat permisul de conducere timp de trei luni.

De aceasta data motivul divortului, al treilea la numar, intentat de Silviu Prigoana este cauzat de faptul ca Adriana isi spune in continuare Bahmuteanu si nu Prigoana. "Cand ne-am casatorit pentru a treia oara i-am spus sa-si pastreze numele si sa o cheme Prigoana-Bahmuteanu, dar ea a refuzat. Faptul ca refuza sa poarte numele meu este singurul motiv pentru care divortez. In rest, ea nu mi-a gresit cu nimic, nu m-a inselat, este o sotie foarte buna si o iubesc", ne-a spus miliardarul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.