Recent, Luminita Anghel si-a lansat primul single “Love will come”, extras de pe noul album, ce urmeaza sa fie scos pe piata, la sfarsitul acestei luni.

Noua piesa a Luminitei este o compozitie semnata Marius Moga, (muzica si versuri). Lansarea oficiala a videoclipului se va face simultan, in mai multe tari straine, printre care Bulgaria, Anglia, si bineinteles Grecia. Cea mai insistenta a fost televiziunea din Athena care s-a "indragostit" de artista de cand a participat la Eurovision. Acestia au rugat-o pe Luminita sa le trimita, fara intarziere, orice productie ce poarta semnatura ei.

Costurile clipului s-au ridicat la suma de 60.000 de euro, fiind, pe departe unul dintre cele mai scumpe videclipuri produse vreodata in Romania. Surpriza a venit din partea studiourilor Castel Film care au suportat, in intregime, costurile de productie, respectand astfel promisiunea pe care i-au facut-o artistei, imediat dupa ce a castigat la Eurovision.

In noul clip, Luminita joaca rolul divei indragostite de fotograful ei. Filmarile au durat trei zile, iar operatiunile de post productie, 3 saptamani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.